fbpx

Det nye PBU-styret!

Det nye PBU-styret!

Tirsdag 9. juni ble det første, digitale årsmøtet til PBU gjennomført med hele 129 av PBUs grupper representert! Dette var historisk, både med tanke på antall påmeldte, men ikke minst at de aller fleste av representantene var på sitt første årsmøte i PBU noensinne.

Årsmøtet markerte også at sammenslåingen mellom DFEF Ung og PBU er endelig gjennomført. 50 nye grupper og 1800 nye medlemmer fra tidligere DFEF Ung-grupper er nå en del av PBU, og vi ønsker hver enkelt hjertelig velkommen!

Resultatet av sakene som ble behandlet førte blant annet til et utvidet arbeidsutvalg for Royal Rangers, samt utvidet valgkomite for å ivareta medvirkning fra tidligere DFEF Ung-grupper. Disse vil bli presentert i senere artikler.

Vi er så takknemlige for det nye styret som ble valgt inn, og opplever at denne gjengen representerer bredden av PBU-gruppene på en veldig god måte. Styret konstituerte seg selv i etterkant.


Alexis Lundh
(styreleder)
Denne 47-åringen har en bred og allsidig bakgrunn. Han er firebarnsfar, selvstendig nærinsdrivende og underviser i skoler og organisasjoner om unges medievaner på oppdrag for Barnevakten.no. I tillegg jobber han i Tro & Medier, og har arbeidserfaring fra nærinsgliv, det offentlige (Bufetat), kirke og organisasjonsarbeid.

Alexis ble gjenvalgt på årsmøtet og starter på sin andre periode i PBU-styret. Han er tidligere ungdomsleder i Tabernaklet Haugesund, og representerer den lokale gruppen Connection i denne kirken.


Mari Kristine Ramslien Algrøy
Mari er 29 år, og jobber som barnepastor i Salt Bergen. Hun har en bachelor i ledelse og teologi fra HLT og en bachelor i samfunnsøkonomi fra UiB, samt mange års erfaring som ungdomspastor, barnepastor og tentroleder.

Mari er halvveis i sin andre periode i styret, og har hatt rolle som nestleder og deretter som styreleder i løpet av denne tiden. Hun representerer blant annet de lokale gruppene Salt Bergen Kids og Salt Bergen Tweens.


Birgith Flokketvedt
Birgith er 26 år og jobber i bank som kunderådgiver. Hun har en bachelor i økonomi og administrasjon, men også en omfattende erfaring som leder i barne- og ungdomsarbeid i Familiekirken Saron, Åkrehamn. Birgith er aktiv i oppstart av unge voksne-arbeid i samme menighet, og brenner for at ungdommer ikke skal falle ut når de blir “for voksne” for ungdomsarbeidet.

Birgith har sittet to perioder i styret til DFEF Ung, og ble i år valgt inn i sin første periode i PBU-styret. Hun representerer den lokale gruppen GPS Ungdom i Familiekirken Saron.


Martin Pedersen

Martin er 26 år og jobber med maritim forsikring i Norwegian Hull Club. Han har en master i økonomi og administrasjon fra NHH, og har tidligere vært økonomiansvarlig for Ufestivalen. Martin har også erfaring som tentroleder og som mangeårig leder i ungdomsarbeid.

Han har allerede sittet en periode i PBU-styret med et ekstra ansvar for økonomi. Martin representerer den lokale gruppen PKU i Pinsekirken Tabernaklet Bergen.


Marie Skaret

Marie er 29 år, utdannet barnehagelærer og jobber som dette i Læringsverkstedet Solkollen. Hun har vært med som leder i barne- og ungdomsarbeid siden hun selv var ferdig på søndagsskolen, og har mye erfaring fra leirarbeid som leirleder, leirsjef, og leirprest for ulike aldersgrupper.

Marie har styreerfaring fra ulike lokallagsstyrer, og har sittet en periode i DFEF Ung-styret.
Hun representerer den lokale gruppen Barnearbeidet i Elvebyen Familiekirke, Drammen.


Anette Stubseid Taylor

Anette er 31 år, og har det siste året vært i mammapermisjon. Hun er utdannet tegnspråktolk, og tar i tillegg en bachelor i teologi og ledelse på HLT. Anette har tidligere jobbet både i stiftelsen Skjærgårds og som ungdomskonsulent i Menneskeverd. Hun er nå regionsleder for Ny Generasjon i Oslo og Viken.

Anette er halvveis i sin andre periode i PBU-styret, og representerer den lokale gruppen Hillsong Youth Oslo.


Benjamin Aune

Benjamin er 25 år, studerer økonomi og adminstrasjon og jobber i en herre-klesbutikk. Han har tidligere studert Pastoral Leadership ett år på Hillsong College i Australia. Benjamin er ungdomsleder og musiker i Pinsekirken Sandvika, med et brennende hjerte for menigheten.

Benjamin er halvveis i sin første periode i PBU-styret, og representerer den lokale gruppen PKung i Pinsekirken Sandvika.

 

Referatet fra årsmøtet finner du ved å trykke her