fbpx

Konfirmasjon er rart, og nesten for godt til å være sant!

Konfirmasjon er rart, og nesten for godt til å være sant!
Nærmest alle 9. klassinger i hele Norge setter av hundrevis av timer, hvert år, for å lære mer om Gud, livet, verden og seg selv. Ja, også for å få penger selvsagt.
I hver eneste pinsemenighet finnes det altså potensial for en aktiv tentro-gruppe. Ikke fordi det nødvendigvis er så mange 14-åringer i kirken, men fordi det garantert finnes 14-åringer i kirkens nærmiljø! Tenk for en vanvittig mulighet! Kanskje skal din kirkes store misjonsprosjekt handle om å starte konfirmasjonsarbeid på plassen der du bor?
I tentro har vi de siste årene jobbet med en større revidering av alt fra profil, uttrykk, kurs og undervisning. Vi ønsker, ber om og tror at tentro er på vei til å bli det beste konfirmasjonsopplegget Norge har å by på. I disse dager ferdigstilles «tentro 2020» og vi klarer nesten ikke vente på at alle dere skal få muligheten til å bruke det ferdige produktet!
Jeg har vært så heldig å få være med på revideringen sammen med et knippe ungdomsledere, pedagoger og teologer. Vi har lagt til en hel del nytt materiale, fjernet utdaterte eksempler og jobbet frem noen helt nye og meget relevante leksjoner. Resultatet blir snart tilgjengelig under “Ressurser” på pbu.no.
Til høsten skal nye 60 000 14-åringer potensielt starte på konfirmanttiden.
Det er sykt rart, men helt sant!
Thomas Neteland
Bidragsyter tentro og kreativpastor Sentrumskirken Sandnes