fbpx

Hvor langt ser du?

Hvor langt ser du?
Disse ukene opplever vi at regjeringen tar i bruk de strengeste tiltak som er gjort i fredstid. Hjemme hos oss er det tre barn som nå ikke kan gå på skole. Selv sitter jeg i hjemmekarantene grunnet en misjonstur. Søndagens gudstjeneste ble fulgt fra sofakroken da kirken er stengt.

Det er ikke lenge siden vi feiret inngangen til ett nytt tiår. 2020 – starten på et nytt tiår med nye planer og nye mål. Det er ikke lenge siden mange av oss var samlet på Led Nasjonalt. Der feiret vi alt som var oppnådd og drømte om det som lå foran. Lite ante vi om det som skulle komme.
Et nytt og ukjent virus som rammer en hel verden. Dette endrer måten vi kan være sammen på. I en periode kan vi ikke samles i våre barne og ungdomsgrupper. Det bringer oss også nærmere hverandre i familiene. Vi får rett å slett bedre tid til å være sammen når alt stopper opp
 
De siste ukene er det mange kirker som har tatt i bruk ulike digitale plattformer for å nå ut med budskapet sitt. Heldigvis har vi utrolig mange muligheter til også å nå våre barn og unge. Kanskje dere følge en felles bibelleseplan? Legge ut små inspirasjonsvideoer?
 
Som kristne har vi håp i troen på Jesus. Vi må løfte blikket og se forbi problemene. Selv om ikke hverdagen er som vi hadde tenkt nå, må vi hjelpe hverandre å feste blikket på Jesus. Jeg tror vi fortsatt skal se mange av drømmene og planene våre bli oppfylt.
 
I 2. Tim 4:8 skriver Paulus om en seierskrans som ligger klar for oss som med kjærlighet har ventet på han som skal komme.

Hvor langt ser du?
Tarjei Berge
Daglig leder, DFEF Ung