fbpx

Du er på rett plass

Du er på rett plass

Da klokka bikket 00:00 på nyttårsaften – og rakettene lyste opp nattehimmelen med glitter og alle sine farger – da var det rett og slett en høytidsstemning i hjertet mitt. Nå er faktisk år 2020 her! Kanskje kjente du på det samme? 2020, året som vi i Pinsebevegelsen har hatt så store og hårete mål for, og som mange av oss har jobbet og jobbet i retning av. Og for et tiår vi har hatt!

Visste du at dette tiåret har vært det mest omskiftende for Pinsebevegelsen siden trettitallet da Thomas B. Barratt var leder? Fra 2012 til 2020 er det plantet 47 nye menigheter, 74 menigheter har gått inn i bevegelsen og flere er på vei inn. Totalt er det bare tre færre enn på trettitallet under Barratts ledelse! Akkurat nå er det tilbud til barn og unge i 7 av 10 av menighetene våre, mens tallet i 2014 var nede i 5 av 10. Dere, det har virkelig vært en snuoperasjon i bevegelsen vår på mange områder. For et godt utgangspunkt vi har for videre arbeid med å spre det gode budskapet om Jesus i landet vårt!

Jeg vil med dette heie på deg som er leder for barn og unge i alderen 0-26 år. Jobben du gjør er verdens viktigste! Viktig både for hver enkelt som finner Jesus, men også viktig for menighetenes framtid. Vær du frimodig med alle dine ideer til menighetens drift, satsning og tilpasning til samfunnet vi er del av! Har dere ikke den ordninga enda at ledere for barn og unge er en del av menighetens lederskap, så anbefaler jeg dette veldig. Den største sorgen jeg har, er å se menigheter som har blitt innadvendte, som ikke våger å slippe de yngre til før det er for sent, og som er skeptiske til nesten alt nytt. Vær du åpen, kreativ, søk stadig Gud og bli fornyet av Ham!
Du er på rett plass, tvil ikke på det. Og sammen med alle andre kristne gyver vi løs på det neste tiåret.
2030 – here we come!

 

Miriam Wahl Skille
Styremedlem PBU og
barne- og familiepastor, Sion Moi