fbpx

Endringer i medlemsdatabasen

Endringer i medlemsdatabasen

Alle dere som sender inn årsrapport og legger inn informasjon om medlemmer og kontingent, les dette:

Dere har nå mistet tilgangen til PBUs medlemsdatabase slik dere kjenner den. Det dere skal forholde dere til videre er: 

  1. Ikke stress 🙂 Registrering av kontingenter og innføring av nye medlemmer for 2019 kan gjøres over nyåret, og helt fram til 15. mars. Det er derfor ikke avgjørende med tilgang til databasen frem mot nyttår.
  2. På nyåret vil du som sist låste årsrapport for din PBU-gruppe få tilsendt en mail med invitasjon til den nye versjonen av medlemsbasen. Her vil det også ligge hjelpe-videoer og forklaringer til fremgangsmåte. Er det andre enn deg som styreleder som bør ha tilgang til “grupperommet” kan du invitere både styremedlemmer og eksterne administratorer til å få tilgang.
  3. All informasjon dere sendte inn sist dere låste årsrapport, eller det der har lagt inn etter å ha opprettet år for 2019, vil ligge tilgjengelig i den nye medlemsdatabasen. Er det noe du gjerne ville lagt inn allerede nå, er fristen for dette tirsdag 17. desember kl 12.

Årsaken til at medlemsdatabasen endres, er at Vicis som driftet dagens system, har blitt kjøpt opp av Kommunion og blir ikke videreført. Medlemssystemet vi bruker etter nyttår er derfor Frifond-delen til Cornerstone.

Ta kontakt med kontoret om du har spørsmål, eller er usikker på noe rundt dette:

Tlf: 468 26 872
E-post: post@pbu.no