fbpx

Royal Rangers

Royal Rangers

Royal Rangers, PBUs speiderarbeid, er et av de mest utadrettede arbeidene vi gjør i kirkene våre i dag. Gjennom RR får barn over hele landet høre om Jesus hver uke samtidig som de lærer sunne holdninger gjennom lek og opplæring ute i naturen. 
 
Vi er alle kalt til å nå ut med historien om Jesus. Jesus sa i sin siste tale til disiplene sine: «Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler». Og vi trenger oftest ikke å gå særlig langt. Jeg hører stadig historier om hvordan RR engasjerer store grupper barn i forskjellige lokalmiljø og hvordan dette igjen kan fungere som en døråpner for hele familier inn til kirkene våre. Gjennom RR kan din kirke tilby et tidsaktuelt og spennende fritidstilbud der vi opplever at barna har lett for å invitere med seg nye venner.
 
Vi har plass til like mange RR-grupper som det finnes pinsemenigheter i landet, kanskje enda fler. Materiell for alt fra andakt til lek og praktiske oppgaver er ferdig utarbeidet og vi har regionale ledere som bare venter på å få hjelpe dere i gang.

Det eneste som trengs er en leder som tar initiativ. Er det deg?

Stig Almanza Jacobsen
Nasjonal leder Royal Rangers