fbpx

Vi lanserer PBU kompetanse!

Vi lanserer PBU kompetanse!

Vi har nå laget en helt ny ressurs-side der vi samler alle våre ressurser på ett og samme sted. Målet vårt har hele tiden vært å gjøre det enkelt for dere brukere å logge dere inn og benytte dere av alle våre ressurser på en så brukervennlig måte som mulig.

På nettsiden https://pbukompetanse.no/ finner dere nå alt av vårt materiell, og du kan enkelt gjennomføre bestillinger av de ulike verktøyene våre. Til alle tentro-ledere kan vi nå forsikre om at de valgfrie temaene er tilgjengelige, og vi håper innloggingen oppleves enklere enn noen gang.

Hva trenger jeg å gjøre?
Du må registrere en ny bruker. Her anbefaler vi deg å opprette en felles konto for din menighet, og at dere heller er flere som har innlogging til samme bruker. Under én bruker vil man da få “kjøpe” tilgang til de ulike ressursene PBU tilbyr. Under “kjøpet” blir du bedt om litt mer utfyllende informasjon.

Dere som har tilgang til tentro- eller Royal Rangers-ressursene vil automatisk få tilsendt faktura årlig. Det er derfor viktig at dere informerer oss på post@pbu.no om dere ikke kommer til å benytte dere av dette materiellet kommende år. Lisens-faktura sendes ut i november hvert år.

Har du spørsmål tilknyttet materiell og ressurser, kontakt oss på PBU-kontoret.