fbpx

Advent

Advent

Vi er godt inne i desember, og enten man er klar eller ikke kommer selve julefeiringen om ikke altfor mange dager. En feiring der jeg håper du kan få kjenne at skuldrene er lave og julefreden senker seg. Og nyte et hav av julegodis og julefilmer.

I løpet av desember og gjennom julen tar vi frem Lukas 2, historien om da Jesus kom ned som et lite barn, som vår frelser. Det er noe nydelig med julens budskap. Et budskap som er fylt av kjærlighet, for vår Gud er kjærlighet. Vår Gud som gav oss sin Sønn. Den kongen som profetene hadde sagt skulle komme var nå født i en stall. Skjør og liten, men likevel så kraftfull.
”For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på han, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv”

Engelen kom til hyrdene med den gode nyheten. Himmelens hærskare lovpriste Gud og sang: ”Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden blant mennesker”.
Den store stjernen lyste opp på himmelen – stjernen som gav de vise menn en klar retning på hvor de kunne finne dette barnet.
Vår bønn er at vi som tror og våre kirker skal få være det lyset og den stemmen, som leder mennesker inn til Han.

Og ordet ble menneske og tok bolig iblant oss, og vi så hans herlighet, og en herlighet som den enbårne sønn har fra sin Far, full av nåde og sannhet”

Ha en velsignet julehøytid!

Karin Fjerdingby
Administrasjonsansvarlig PBU