fbpx

Vår romjulsdrøm

Vår romjulsdrøm

«En skulle vøri fire år i romjul´n og kjint ei jinte som var nesten fem», skriver Alf Prøysen i sangen «Romjulsdrøm» – og beskriver både den sitrende julespenningen, gleden, styrken, sårbarheten og barns avhengighet av trygge voksne.

Det er et privilegium, og samtidig et stort ansvar,  å jobbe med barn og unge. De er på så mange vis prisgitt det vi voksne ser, sier og sår inn i dem. Og mest av alt: de ser på hva vi gjør.

For oss i PBU er det et privilegium, og samtidig et stort ansvar, å jobbe med barne – og ungdomsledere. Vårt ønske og store drøm er at vi ved ledertrening, materiell og ressurser, økonomiske bidrag og hjelp og støtte – kan utruste til den viktige tjenesten det er å formidle evangeliet til den unge generasjonen.

Takk til alle dere vi får jobbe sammen med – uke for uke, år for år. Takk til alle dere som møter barn og unge der de er, i all sin styrke og sårbarhet. Takk til Ham som ble født i en stall; himmel møtte jord – lyset ble tent. Takk for at vi daglig kan finne styrke i Ordet som ble menneske og tok bolig midt i blant oss.

Vi feirer Jesus – kongenes konge – som inspirerer våre drømmer!

God jul fra alle oss i PBU!


Ingunn Ulfsten
Daglig leder