fbpx

Led19 nærmer seg

Led19 nærmer seg

Nå er det vel snart innafor å virkelig begynne å glede seg til jul, og kanskje til og med begynne med noen av forberedelsene også? Jeg kan innrømme at jeg kjøpte den første julegaven i september… Samtidig har jeg faktisk begynt å glede meg veldig til februar. For også februar kommer med et fast høydepunkt, nemlig det å få møte mange av dere på Led.

Det er lenge siden PBU og Lederrådet begynte forberedelsene til Led19. Denne gangen har vi gjort litt om på ting. Vi håper endringene kan bidra til at man reiser hjem igjen etter konferansen med en enda større samla forståelse i den gruppen man kom med. Led19 vil derfor ikke ha egne barne- og ungdomslederstreams slik vi har hatt tidligere. Lørdag formiddag vil i stedet ha en felles sesjon for alle inne i hovedsalen med fokus på barne- og ungdomskulturen i samfunnet, og hvordan vi som kirker og barne- og ungdomsarbeid møter denne. Det blir spennende! Vi tror det kan ha en stor verdi at vi setter et felles fokus på dette, og at vi sammen forstår at når vi belyser temaet «Jesus synlig – forvandler mennesker, forandrer samfunn» så inngår barn og ungdommer i aller høyeste grad i det.

Vi vet samtidig at Led er en viktig arena for å treffe andre barneledere og ungdomsledere, og at det er av stor betydning. Det ønsker PBU å ivareta og legger til rette for et ungdomsledernettverk på fredagen og en barnelederlunsj på lørdagen.

Jeg gleder meg til Led19 sammen med dere! I mellomtiden: Lykke til med julegavene, og ikke minst med alle arrangement og samlinger for barn og ungdommer som peker på julens mirakel – Jesus.


Solveig Hegdal
Styreleder PBU, og livsfasepastor i
Sentrumkirken Sandnes