fbpx

LOVE

LOVE

Det var vel flere enn meg som fikk med seg det store bryllupet forrige helg. Meghan og Harry fikk hverandre. Hun var nydelig, han var stolt, og budskapet vi fikk servert var himmelvendt: Om en Jesus som kom med kjærlighet, og som er kjærlighet. En kjærlighet som er så stor at den kan forandre mennesker, bygder og byer. 

Gjennom evangeliene leser vi om Jesus som gikk rundt og gjorde vel. Han var tydelig i sin lære, men gjennom alt han gjorde ser vi en sterk kjærlighet til menneskene han møter. 

Vi hører jevnlig rapporter fra ulike menigheter som gjennom sine aktiviteter berører lokalsamfunnet, nabobarna og enkeltmennesker. Menigheter som gjør vel, og gjennom det peker tydelig på evangeliet om Jesus. Barn og unge får et glimt av Han som er kjærlighet.
 
Tenk hvor mange vi er over hele Norge som hver uke får lov til å formidle til barn og unge at de er elsket, sett og høyt verdsatt. Du er med på verdens viktigste jobb, du er med på å skape historie for evigheten.
 
La oss elske hverandre slik som han har elsket oss

Karin Fjerdingby
Administrasjonsansvarlig PBU