fbpx

Pressemelding

Det er med glede vi kan meddele at Ingunn Elisabeth Jarness Ulfsten blir ny daglig leder i PBU.

Tidligere denne høsten fikk styret beskjed om at Frank Nyfelt gir seg som daglig leder etter mange år i PBU. Frank har betydd svært mye for PBU, og har lagt ned en fantastisk innsats i dette viktige arbeidet. Frank Nyfelt har vært ansatt som daglig leder i PBU siden 2008 og ønsker nå å gi stafettpinnen videre til noen andre. “Jeg opplever disse årene som en fantastisk reise, og er veldig takknemlig for å ha fått jobbe i PBU”, sier Nyfelt.

Styret og en arbeidsgruppe har etter oppsigelsen jobbet med å få på plass en ny daglig leder til organisasjonen. Det har vært en spennende prosess, og vi opplever oss heldige som har hatt en god søknadsrunde. Sist uke ble det klart at Ingunn Elisabeth Jarness Ulfsten blir ny daglig leder etter Frank.

 


Bildet tatt av: Marion Haslien

Ingunn Elisabeth Jarness Ulfsten har en bred yrkeserfaring både fra organisasjon, næringsliv og det politiske landskapet. Hun har også et stort menighetsengasjement. Vi er veldig takknemlige for at Ingunn har takket ja til stillingen hos oss. Vi tror hun har de kvalifikasjoner som trengs for å lede PBU i tiden som kommer. Ingunn starter i jobben 1. januar 2018, og vil gå i en overlapping med Frank Nyfelt fram til han avslutter 1. mars 2018.

PBU har de siste årene vokst betydelig, og har flere medlemmer og registrerte grupper enn noen gang. Sammen med pinsebevegelsens lederråd har PBU jobbet strategisk med bevegelsens 2020-mål som handler om levende barne- og ungdomsarbeid i alle landets pinsemenigheter. Styret opplever at organisasjonen er i en spennende fase med stort potensial, og ser fram mot de neste årene.

 

I neste fase vil vår visjon fremdeles være det overordnede: “Vi ser menigheter med sunne ledere, som vinner barn og unge for Jesus og fostrer dem til etterfølgelse av Ham.”

 

Vi gleder oss!

 

Sandnes, 11. desember 2017,
på vegne av styret i PBU
Miriam Skille, fungerende styreleder – 952 78 999
Solveig Hegdal, styreleder, i fødselspermisjon – 412 39 161