fbpx

Ny nasjonal tentro-leder

Ny nasjonal tentro-leder

Hallais alle sammen!

Jeg heter Alexander Botn og har fått privilegiet av å være den nye lederen for tentro nasjonalt! Jeg og kona Kamilla, med vår datter Rose, har flyttet til Drammen hvor vi er pastorer i Hillsong Drammen ved siden av at jeg jobber i PBU. Jeg håper virkelig jeg får muligheten til å bli bedre kjent med deg som er leder i en lokal tentrogruppe et sted i landet, men også dere som lukter på det å starte et tentro-arbeid! Jeg håper at jeg gjennom denne jobben kan gjøre det lettere for deg som er tentroleder å være det, og ønsker å strekke ut armer og bein så langt jeg klarer for å hjelpe deg i det arbeidet du står i.

Etter å ha ledet tentro i Ålesund i en årrekke, er det utrolig kult for min del å kunne løftet blikket høyere og se på tentroarbeidet fra et nasjonalt nivå. I tiden som tentroleder i Ålesund fikk jeg erfare «hands on» at tentro er et av de råeste verktøyene vi har til å nå ungdommer som ikke er så vant til tro og kirke! tentro er rett og slett en nydelig mulighet til å hjelpe ungdommer til å få øynene opp for hvem Jesus virkelig er, og se at kirke kan være en skikkelig opptur!

Jeg kommer til å være på PBU-kontoret på torsdager og er tilgjengelig på alex@pbu.no og tlf 922 01 447. Som sagt ønsker jeg å koble med deg som driver tentroarbeid, og du som tenker på å starte. Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe, men kom også gjerne med løpende tilbakemeldinger gjennom tentroåret. Både feedback på innhold og gjennomføring er gull for meg. Og om dere gjør noe som er bra i deres gruppe så setter jeg virkelig pris på å få høre om det!

Gleder meg til å bli bedre kjent!

Alexander Botn
Nasjonal tentro-koordinator
og pastor Hillsong Drammen