fbpx

Løft blikket

Løft blikket

Året 2016 ligger nå bak oss, og et nytt år er allerede godt i gang! Fjoråret har bydd på mye, blant annet et mye omtalt presidentvalg i statene, feilbruk av lebepomade i norsk sport og lanseringen av selveste ”Pokemon GO”. Mest sannsynlig sitter vi igjen med litt forskjellige inntrykk av året som har vært. Kanskje tenker du tilbake på året 2016 som et godt og givende år, eller kanskje har det vært et tungt år med mye utfordringer. Uansett går vi nå et nytt år i møte. Et nytt år med nye muligheter, og du kan velge å ta med deg både de gode og de dårlige erfaringene og la de utruste deg til å bli en enda bedre leder i møte med det nye.

I Matteus 16:15-19 kan vi lese lese om da Peter ble spurt om å fortelle hvem Jesus er. Svaret han ga lød som følger:
”Du (Jesus) er Kristus Den levende Guds sønn.” Jesus svarer da tilbake at ”Dette har ikke kjøtt og blod åpenbart for deg, men min Far i himmelen. (…) Og på det grunnlaget vil jeg bygge min menighet”.
På samme måte som Gud åpenbarte noe for Peter, er også min drøm for 2017 at Han skal åpenbare nye ting for oss. Nye ting som gjør at vi kan få se mer av hvem Gud er, drømme større i Hans vilje, se verden tydeligere med våre hjerters øyne, og gjenspeile Han i enda større grad i det arbeidet vi gjør sammen.

Sammen løfter vi blikket, og går videre inn i dette året med håpet og troen om at det beste enda ligger foran!

Kristian Bugge Halvorsen
Styremedlem PBU,
Ungdomspastor Filadelfiakirken Oslo