fbpx

Hva tør du forvente?

Hva tør du forvente?

Nok en sommer nærmer seg slutten og en ny sesong ligger framfor oss. Noen går inn i det nye som ligger foran med fullt ladede batterier og blanke ark. For andre blir det som å starte om igjen på en bok man allerede har lest flere ganger. Man vet hva som kommer de neste ukene, månedene og året. Alt er kjent og man går inn i det ”nye” med en forventning om at alt blir som tidligere.

Vi mennesker, som faktisk er Guds øyensten i skaperverket, har fått gaven til å skape noe nytt. Vi har evnen til å tenke kreativt og å se for oss noe som ennå ikke er der. Men altfor ofte kan vi innta en holdning av at det som ligger foran blir likt det som ligger bak. Lang erfaring tilsier at det ikke kommer til å bli noen endring. Men Gud ønsker noe mer for oss enn kun ”copy-paste” løsninger! Dette gjelder både våre egne liv og for Hans menighet.
 
Tør å gå inn i den nye sesongen med en forventing om at noe nytt skal bli skapt; tanker og visjoner skapt av Han som aldri slutter å skape. Han ønsker det beste for oss og for sin menighet.
Begynn denne sesongen med å la Han få slippe inn og ta plass selv om det vil være svært utfordrende. Du slipper taket og overlater styringen til Han som både ser lenger og har mer visdom og innsikt enn du noen gang kommer til å få. Slipp kontrollen og la liv og tjeneste preges av Han som vi tjener.

 

Frank Nyfelt, daglig leder PBU
Frank