fbpx

Takk for at dere gjør det dere gjør!

Takk for at dere gjør det dere gjør!

Om du jobber med ungdommer eller barn, holder du på med et meget viktig arbeid.
 
For et par måneder siden hadde vi den første samlingen med Ufestivalens teamledere, hvor vi blant annet gikk igjennom visjonen og drømmene til Ufestivalen. Det jeg delte var og er noe jeg kontinuerlig blir minnet på.
I Bibelen leser vi om Nehemja, munnskjenken for den persiske kongen.
Dette er i en tid hvor Israelsfolket er i en identitetskrise, templet er ødelagt og muren rundt Jerusalem ligger i ruiner. Nehemja får etter en stund høre om Israels tilstand og at muren er nede. Hjertet hans knuses for nasjonen, folket og dets identitet.
 
Han får etter hvert reise tilbake og begynner å bygge opp muren, men det tar ikke lang tid før arbeiderne møter motstand. Sanballat er en av de som prøver å få dem til å slutte å bygge, truet av at Israel bygger opp igjen det som knyttes sammen med deres identitet. Etter Sanballat sine gjentatte forsøk på å få Nehemja og gjengen til å bli distrahert, slutte, ta en kaffi eller gjøre noe annet, sier Nehemja noe jeg tror vi som ledere ofte trenger å si til oss selv: “Nei, jeg kan ikke komme eller slutte, jeg er opptatt med et stort arbeid!”

Du som leder er med og bygger opp identiteten til norsk ungdom og barn igjen. Ved å uke inn og uke ut fortsette med dette viktige arbeidet, er du med og peke på Jesus og vise dem hvem de tilhører; at de er sønner og døtre, og de er høyt elsket.
Jeg tror at vi er med å bygge opp igjen murene (identiteten) til Norges barn og ungdom.

Vi er opptatt med et stort arbeid!

 
Sandra Elén Bjørnø
Prosjektleder Ufestivalen og påtroppende ungdomspastor Tabernaklet Bergen