fbpx

En ny vår

En ny vår
Det er vår i luften i store deler av landet vårt. Snøen, isen og minusgradene har de fleste steder gitt slipp, og livet som har ligget i dvale spirer og gror på nytt. Nye grener vokser frem klare for å bære ny frukt. Det er for meg et ønske, et håp og en genuin tro på at vi også kan hente våren inn i våre menigheter og oppleve en ny vekst!

Som leder i Royal Rangers Norge, aner jeg en ny vår også i denne organisasjonen. Vi har nyetablerte RR-grupper og grupper som har startet opp igjen etter å ha vært ute av drift en periode. Til årets ledertreningskurs (NTC) er det også flere påmeldte fra menigheter og områder hvor Royal Rangers ennå ikke er representert. Dette er gode tegn på at troen vår er levende! Samtidig ønsker jeg med dette å utfordre alle til å lese Jakobs brev kapittel 2 fra vers 14.

«… og gjennom gjerningene ble troen fullendt.»

La ikke troen forfalle og bli dødende, men fullend den med gjerninger! Kanskje er det du som skal ta i bruk det fantastiske verktøyet som Royal Rangers er for å nå både nye og gamle, barn og unge i din by eller bygd? Gjennom speider-aktivitetene blir Royal Rangers «ufarliggjort» for mange kirkefremmede og er dermed en fin arena for å bli kjent med barn og unge uten tilknytning til menighetene. Dette gir også ofte muligheten til å komme i kontakt med og invitere med foreldre.

Det er fortsatt ledige plasser på ledertreningskurset NTC hvor du vil få en fullverdig innføring i hva Royal Rangers er. Lite vil glede meg mer enn å se nye ansikter der!

https://www.checkin.no/event/12514/national-training-camp-ntc-2016-4-8-mai

beeda61a-235d-4b75-9097-f95583c4d76b
Stig André Almanza Jacobsen – Nasjonal leder Royal Rangers