fbpx

Tør vi å satse alt og rope på Jesus?

Tør vi å satse alt og rope på Jesus?

I Markus 10 leser vi om en blind tigger som heter Bartimeus. Dagene som tigger var fryktelig like, og for å få tiden til å gå var byens sladder til tider redningen. Men en dag får han høre noe som forandret hans liv. Sladderen omhandlet ikke lenger hun damen i byen eller barna i det huset, men om en mann som heter Jesus. Ryktene sa at han kunne gjøre under og da han kom forbi klarte ikke Bartimeus annet enn å rope på Jesus. Han måtte møte denne mannen, ”se” han for sin egen del. Mange ba han være stille, men Bartimeus ropte igjen, denne gangen enda høyere. Og det mest utenkelige skjedde; Jesus stoppet og kalte han til seg. I det øyeblikket kastet Bartimeus kappen sin og løp til Jesus. Han satset alt, kastet tryggheten sin (kappen) og stoltheten for muligens kunne bli helbredet av Jesus. Det var verdt alt!

Som leder føler du deg kanskje ikke alltid kvalifisert eller at du har alt under kontroll. Men rop på Jesus, rop høyere, for å se det du drømmer om skje i ditt arbeid! Ta en sjanse og sats på Jesus! Fordi vi vet at Jesus kan gjøre uendelig mye mer enn det vi ber om og forstår. Han har gjort under før, og han vil absolutt gjøre det igjen. I stedet for å være preget av ryktene om hva Jesus har gjort, la dette året være preget av det han faktisk gjør i dag!

sandra_stab_13_570x781

Sandra Elén Bjørnø
Prosjektleder Ufestivalen