fbpx

Om Royal Rangers

Royal Rangers er et fantastisk verktøy for å nå barn og unge både med og uten kirke- eller menighets bakgrunn. Royal Rangers bygger på en grunntanke om at det er viktig å nå alle sider ved mennesket; fysisk, psykisk, åndelig og sosialt. Vi tilbyr pedagogisk undervisningsmateriell utviklet basert på dette i tillegg er det tilpasset alle aldersgrupper og følger barnas utvikling fra start-ranger til de eldste. Royal Rangers tilbyr også kursing for å utruste gode speiderledere med kunnskap og ferdigheter til å være gode forbilder for barna.

 

Gjennom aktivt å bruke naturen rundt oss som en del at arbeidet senker vi terskelen for å bli med i et menighetsarbeid. Gjennom ulike aktiviteter legger vi gode rammer for å bygge sterke relasjoner mellom barna og mellom barn og ledere.

 

I Norge er det i dag rundt 600 barn- og ledere som er registrert i en RR gruppe. Royal Rangers er en del av et verdensomspennende nettverk etablert i 93 land. Jevnlig gjennomføres det nasjonale-, skandinaviske og europeiske leirer og konkurranser hvor vi får mulighet til å knytte gode relasjoner på tvers av geografi og kultur.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat rundt hva Royal Rangers kan bety for din menighet!

Lenker

Royal Rangers ressurser

TILGANG PÅ ROYAL RANGERS-RESSURSENE

 1. Er det første gang du skal bruke Royal Rangers ressurser?
  Opprett en egen brukerkonto på ressurs siden vår (se menylinjen)
  NB! Er dere flere ledere lager dere en felles brukerkonto.
  Første gang blir du bedt om å registrere deg, oppgi alle detaljer som er obligatoriske. Du vil etterhvert få tilgang til Royal Rangers ressursene så fort en av våre admin ansvarlige har godkjent registreringen deres.
 2. Innlogging
  Etter at du har registrert deg, og blitt godkjent. Så vil du få tilgang til alle ressurser til Royal Rangers. Ressursene du har tilgang til vil du finne under “Abonnement” på mine sider.
 3. Deling av linker
  Av hensyn til copyright så vil du ikke kunne dele direkte linker til temaer m.m. med andre personer. Du vil kunne åpne alle filer i pdf og du kan også laste ned pdf filene til din datamaskin, nettbrett og/eller telefon. Om du ikke har mulighet for å åpne pdf filer, så ta kontakt med oss eller last ned Adobe Acrobat Reader her.

Ta kontakt med stig@pbu.no eller på telefon 902 64 515 om det er utfordringer underveis.