fbpx

Gi gaver som skaper tid

Gi gaver som skaper tid
Vi nærmer oss julehøytiden med stormskritt, og jeg har allerede hatt gleden av å jobbe i PBU noen spennende uker. Jeg føler meg privilegert over å kunne jobbe med noe som har stor betydning inn i kirkene våre i dette langstrakte land.
Du har kanskje allerede laget julegavelister og løpt rundt i butikker, eller tilbragt timer foran skjerm for å få ordnet gaver. Ønsket om å finne gaver som passer og som kan være til nytte er stort, og kan ofte være vanskelig. I vår familie har vi noen ganger gitt «opplevelsesgaver». Opplevelser som dyrehagebesøk, teater eller inngang til et hoppeland. På denne måten får vi brukt tid sammen som familie, og skapt gode opplevelser for liten og stor. Jeg tror at tid er en viktig faktor både i julehøytiden vi nå går inn i og det nye året som ligger foran. Tid sammen med våre barn og ungdommer kan gjøre noe helt spesielt med vennskap og relasjoner i familien, og kan gi en annen effekt enn harde og myke pakker.
Min utfordring til dere er å gi hverandre gaver som skaper mer tid sammen som familier, og som gir rom for å bygge gode relasjoner mellom liten og stor. I disse gode relasjonene kan vi dele liv og tro på tvers av generasjoner og alder. Husk at det er vi voksne som bør gå foran, og som må skape tid og rom for samtaler rundt tro og kristenliv! I dette ligger det virkelig gaver som har stor betydning, og som kan ha lengre perspektiv enn pakkene under treet!

Vi ser frem til et spennende år i samarbeid med dere alle, det beste ligger foran!
God jul og et spennende og velsignet 2020 ønskes dere alle!


Einar Myreng
Daglig leder, PBU